Evram, BAL Süreci ile İlgili Konuştu..!

FUTBOL

Yonpaş Dumlupınar kulüp başkanı Mehmet Evram, oyuncuları Mehmet Altın ve sonrasında BAL ligine giden oyuncuları ile ilgili olarak açıklama yaptı.

BAL ligi riskini beklediklerini bunun karşılarına çıkacağını bildiklerini ifade eden Yonpaş Dumlupınar kulüp başkanı Mehmet Evram, ancak BAL ligi sürecinde başı çeken kesmin futbol adamlarının olmasının ise işin farklı boyutu olduğunu söyledi.

Ülkemiz liginin BAL liginin her yönüyle üzerinde olduğunu ifade eden Mehmet Evram, bu dönemde kendileri gibi birçok kulübün de bu işten huzursuz olduğunu ifade etti. Giden oyuncuları dışında bir kaç isme daha teklif geldiğinin sorulması üzerine ise konuşan Yonpaş Dumlupınar kulüp başkanı Mehmet Evram, kendisine yada yönetime böyle bir teklif gelmediğini tamamen bunların dedikodu olduğunu söyledi.

Ciddi bedel ile transfer edilen yıldız oyuncuları Mehmet Altın’ın gidişi ile ilgili olarak konuşan Mehmet Evram, kendilerinin oyuncularına izin verdiklerini sezon açılışında ise oyuncularının aralarında olacağını ifade etti.

BAL ligi sıkıntısının hep karşılarında olduğunu, bu nedenle bir takım önlemler alınmasının şart olduğunu ifade eden Yonpaş Dumlupınar kulüp başkanı Mehmet Evram, kulüpler birliği ve federasyona bu talebi götüreceklerini herhangi bir önlem alınmaması durumunda kendisinin kulüp olarak takımını bağlayıcı önlemler alacağını sözlerine ekledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.