Esentepe durdurulamıyor..! (1-0)

FUTBOL

K-Pet Birinci Lig’de 17.haftanın önemli maçında Esentepe konuk ettiği Mormenekşe’yi son haftaların golcüsü Ahmet Karal’ın golü ile 1-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı ve lideri takibe devam etti

 


Yer: Esentepe Erdal Barut Stadı Hakemler: Mustafa Öztugay, Kaan Koday, Engin Akkagün, Mehmet Sezener Esentepe: Kemal, Başak, Muhammed, Mahmut, Yakup, Eser, Hasan, Nersin, Ahmet, Şahin, Onur Mormenekşe: Ahmet, Hüseyin, Emre, Nasuh, Rifat, Ömer, Ali, Turgut, Sabri, Gökay, Rıdvan Goller: 58’Ahmet Karal (Esentepe)

 

Ligin güçlü ekiplerinden Esentepe kazanmaya devam ediyor. Kırmızı beyazlılar, konuk ettiği bir diğer güçlü ekip Mormenekşe’yi Ahmet Karal’ın golü ile yendi. Esentepe aldığı bu galibiyetle puanını 35’e yükseltirken, Mormenekşe ise 25 puanda kaldı.

Karşılaşmanın ilk devresi her iki takımında karşılıklı ataklarından sonuç alamaması ile 0-0 sona erdi. İkinci devreye Esentepe biraz daha etkili başladı. 58.dakikada sahneye geçen haftada 2 gol atan Ahmet Karal çıktı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu golden sonra yine karşılıklı ataklardan sonuç çıkmadı ve Esentepe sahadan 1-0 galip ayrılarak yoluna dolu dizgin devam etti. Mormenekşe ise zirve yarışında bir yara daha aldı.

Fotolar: Richard Beale

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.