Esentepe 90’da güldü..! (2-1)

FUTBOL

1.ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren iki takımın mücadelesinde, Hamitköy öne geçmesine rağmen galibiyeti koruyamadı ve 90.dk yediği golle mağlup olmaktan kurtulamadı. Esentepe aldığı bu galibiyetle Hamitköy’ün 2 puan üzerine çıktı.

 



Stadyum: Esentepe Erdal Barut Stadı

Hakemler: Ali Özer, Ahmet Karaoğulları, Mehmet Ekşici

Esentepe: Tuğrul, Berkan, Nersin, Emek, Barış, Muhammed, Mehmet (Eşref), Mahmut, Umar, Eser, Emrah(Emre Soytürk) (Emre Mutlu)

Hamitköy: Tolga, Galip, Kenan, Salih, Hüseyin Çıdamlı, Hamdi, Mustafa (Okan), Hakan (Agit), Metin, Halil, Eyüp

Goller: 31.Dk Mustafa Tatlı (Hamitköy), 59.Dk Mehmet, 90.Dk Eser (Esentepe)

Kırmızı kart: 90+4.Dk Eyüp (Hamitköy)

 

9.Dk: Esentepe atağında Umar'ın soldan ortasında Emrah arka direkte bomboş pozisyonda kaldı ancak topa vuramadı ve mutlak bir pozisyondan yararlanamadı.

31.Dk: Hamitköy atağında Kenan topu ceza sahası içerisindeki Metin'e ortaladı. Metin topu kafayla Hamdi'ye indirdi. Hamdi'nin vuruşunda kaleci Tuğrul’dan seken topu Mustafa Tatlı tamamlayarak filelere gönderdi. ESENTEPE 0-1 HAMİTKÖY

59.Dk: Esentepe atağında Mehmet sağ kanatta topla buluştu ve çaprazdan gerçekleştirdiği vuruşunda topu filelere gönderdi. ESENTEPE 1-1 HAMİTKÖY

61.Dk: Esentepe atağında Mehmet'in sağdan ortasında Umar arka direkte bomboş pozisyonda kafa vuruşunu gerçekleştirdi ancak kaleci Tolga topu kornere çeldi.

74.Dk: Hamitköy'ün sol çaprazdan kazandığı frikiği kullanan Galip'in vuruşunda top üst direkten geri geldi.

90.Dk: Esentepe atağında Emek'in soldan ortasında Eser arka direkte kafa vuruşunu gerçekleştirdi ve topu filelere gönderdi. ESENTEPE 2-1 HAMİTKÖY

90+4.Dk: Hamitköy'de Eyüp rakibi ve hakem ile girdiği sözlü atışmadan sonra ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.