Dün imzayı attı, Bugün Vazgeçti..!

FUTBOL

Drahme dün imza atarken bugün eski takımına dönme kararı aldı ve adadan ayrıldı. GAÜ Çetinkaya ayrıca Küçük Kaymaklı ile gündeme aldığı takas transfer için görüşmelerini sürdürüyor.




GAÜ Çetinkaya dün yabancı futbolcu İbrahim Drahme ile sözleşme imzalamasına rağmen bugün bu futbolcuyu eski kulübü geri çağırması ile birlikte Drahme GAÜ Çetinkaya’dan ayrılma kararı aldı. Gün içinde kararını GAÜ Çetinkayalı yöneticilere aktaran yıldız oyuncu bu akşam KKTC'den ayrıldı.

GAÜ Çetinkaya bugün Tatlısu ile oynanacak hazırlık maçında Makedon bir forvet deneyecek ve beğenildiği takdirde kadroya dahil edilecek.

Takas'ı Bilal tıkadı..!

Dün sabah gündeme bomba gibi düşen transfer görüşmesinde ise GAÜ Çetinkaya, Küçük Kaymaklı’ya Esin Sonay’ı verme konusunda anlaşma sağlarken, Esin Sonay karşılığında kaleci Hasan veya Ufuk’un bonservisi ve Bilal Ceylan’ı kiralık almak istediği, K.Kaymaklı’nın bu takasa sıcak bakmasına rağmen Bilal’in bu transfere onay vermediği ve eğer transfer olacaksa bu takımın T.Ocağı olmasını istediği öğrenildi. Transferlere son noktanın bugün konulacağı ve her iki tarafın bugün tekrar bir araya geleceği öğrenildi.


HABER: NECMİ USAL

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.