Dumlupınar Tökezlemeye devam ediyor..! (0-0)

FUTBOL

Lige fırtına gibi başlayan Dumlupınar ilk 4 haftadan sonra inişe geçerek son 4 hafta kan kaybetmeye devam ediyor. Dumlupınar dünde Esentepe ile 0-0 berabere kalarak zirvede 2 puan daha kaybetti. Esentepe ise zorlu deplasmandan 1 puan çıkararak evine dönmeyi başardı.





Yer: : Dr. Fazıl Küçük Stadı

Hakemler: Serdar Bilgimer, Ömer Doğru, Mert Ercan Bulut

Dumlupınar: Oğuzhan, Berke, Eray, Ali Özay, Adem (Dk.65 Mustafa), Nazım, Mehmet Çavuş, Hikmet (Dk.84 Ramazan), Ümit, Hasan Mani, Mehmet Fuat (Dk.65 Charalampos Loizou)

Esentepe: Kemal Mulla, Emre, Hasan Sungur, Nersin, Onur, Ahmet Karal, Yakup, Mahmut, İsmail (Dk.12 Turan) (Dk.70 Muhammed), Hüseyin Ermiş, Hasan Özçelik

 

Birinci ligde haftanın önemli maçında Dumlupınar ile Esentepe golsüz berabere kaldılar. Dumlupınar ile Esentepe arasındaki maçta, Dumlupınar daha baskılı oynarken, Esentepe savunma güvenliğini ön planda tuttu. İlk devrede her 2 takım da pozisyon üretmekte zorlandı.

Maçın ikinci devresinde Dumlupınar özellikle son bölümde baskısını iyice artırdı. İyi kapanan Esentepe karşısında son bölümde Ümit ve Ramazan ile 2 net pozisyondan yararlanamayan Dumlupınar 0-0 beraberliğe razı oldu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.