DUMLUPINAR ortada kaldı..! Tehir’i bile beceremiyoruz..!

FUTBOL

K-Pet Birinci Ligi play-off ikinci maçında dün Dumlupınar ile Mormenekşe arasında oynanması gereken karşılaşma oynanmadı.

Dumlupınar, takımın teknik direktörü Evren Bahtıkara ve futbolcu Hasan Bahtıkara’nın kız kardeşlerinin vefatı nedeniyle maçın ertelenmesini talep etti. Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu maçı yarına erteledi.

Ancak Dumlupınar takımının yarın gece oynanacak Ahmet Sami Topcan Kupa finalinde oynayacak üç 21 yaş oyuncusunun aynı zamanda A takımda da oynamasını gerekçe göstererek maçın Çarşamba gününe ertelenmesini istedi.

Bu talep Futbol Federasyonu tarafından kabul edilmeyince Dumlupınar takımı maça çıkmayacaklarını bildirdi. 

Dumlupınar’ın maça çıkmayacağını bildirmesinin ardından maçın ertelemesi de geri alındı ve Mormenekşe takımı ile Hakemlere maça gitmeleri duyuruldu.

Bu gelişmeler üzerine Mormenekşe takımı ve hakemler apar topar maçın oynanacağı Dr. Fazıl Küçük Stadı’na gitti. Dumlupınar takımı, cenazenin de olması nedeniyle maça çıkmadı.

Dumlupınar takımının maça çıkmayacağı bilgisi varken yinede maç saati beklendi ve gerekli süre geçtikten sonra maçın hakemi Evren Karademir maçı tatil ettiğini açıkladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.