Dumlupınar çifte şampiyonluğa koşuyor..!

FUTBOL

Birinci Lig ekiplerinden Dumlupınar Türk Spor Kulübü A ve A2 takımları ligin tamamlanmasına 3 hafta kala liderliklerini sürdürüyor. Sarı kırmızılılar eğer rakiplerinin puan kaybetmemesi ve önündeki 2 maçı kazanması durumunda çifte şampiyon olarak Süper Lig’e yükselecek.

 



Ülkemizin köklü camialarından olan ve uzun yıllardır Birinci Lig’de mücadele eden Mağusa temsilcisi Dumlupınar, mutlu sona çok yaklaştı. Sezon başında takımın başına getirilen genç teknik adam Sedat Devecioğlu ile birlikte iyi bir takım olan ve çıkış yakalayan Dumdum, ligin tamamlanmasına 3 maç kala en yakın takipçisi Gençlik Gücü’nün 5 puan önünde liderliğini sürdürüyor. Sarı kırmızılı ekip önündeki 2 maçı kazanması durumunda şampiyon olarak Süper Lige yükselecek.

Öte yandan A takımın yanı sıra Dumlupınar A2 takımı da şampiyonluğa koşuyor. Bitime 3 hafta kala en yakın takipçisi Baf Ülkü Yurdu A2 takımının 5 puan önünde liderlik koltuğunda oturan genç dumdumlar, önündeki 2 maçı kazanması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek. Şampiyonluğun yanı sıra gol krallığında da Dumlupınar A2 takımı futbolcusu Yıldıray Fenercioğlu, 24 golle ilk sırada yer alıyor.

HABER : NECMİ USAL

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.