Dum-Dum’da Şifo Gitti, Aytaç Geldi..!

FUTBOL

Yonpaş Dumlupınar’da antrenör Mehmet Emin Zaim ile yollar ayrıldı. Yönetim ayrılık sonrası elini çabuk tutarak takımın başına tecrübeli teknik adam Bülent Aytaç’ı getirdi. Aytaç takımı ile ilk idmanını yarın saat 16:00 da Maraş sahasında yapacak.

Mesarya maçı sonrası yönetimle karşılıklı anlaştıktan sonra görevi sona eren antrenör Mehmet Emin Zaim ayrılık sonrası yaptığı açıklamada 13 Temmuz’da takımla başlayan birlikteliğin sona erdiğini güzel ve keyifli anlar yaşadığı camiaya kalan süreçte başarılar diledi. Yonpaş Dumlupınar takımının kupa ve lig maçlarında yoluna başarıyla devam edeceğini belirten Zaim, önlerinde bulunan süreci em iyi şekilde değerlendireceklerine olan inancını belirtti.

Dumluğınar yönetimi ayrılık sonrası elini çabuk tutarak gün içerisinde yaptığı görüşme ile takımın başına Bülent Aytaç'ı getirdi. 
Bu akşam saatlerinde Yonpaş Dumlupınar takımın başına getirilen Teknik Direktör Bülent Aytaç ise verdiği demeçte, Yonpaş Dumlupınar takımının her yönü ile potansiyele sahip bir camia olduğunu ifade etti. Ligde istediği yerde olmayışı yanında kupada kaliteli bir noktada olduğunu belirten Bülent Aytaç yarın saat 16:00 da başalayacakları mesai ile birlikte tüm enerji ve zamanlarını kalan süreye harcayacaklarını söyledi. Yönetimle hedef ve düşünceleri masaya yatırdıklarını da aktaran Bülent Aytaç bugün saat 16:00 da takımla Maraş sahasında bir araya geleceğini sözlerine ekledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.