Düellodan Gönyeli çıktı..! (3-4)

FUTBOL

K-Pet Birinci Lig’de 17.haftanın zorlu mücadelesinde Gönyeli deplasmanda 2-0 yenik duruma düştüğü karşılaşmada 3-2 öne geçti ancak gol düellosu sürdü. Bağcıl 3-3’ü buldu kırmızı beyazlı ekip pes etmeyerek Bostancı Bağcıl’ı 4-3 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

 


Yer: Bostancı Bağcıl Stadı Hakemler: Mehmet Malek, Halil Erdem Canaloğlu, Cem Öksüzoğulları, Osman Özpaşa  B.Bağcıl: Ahmet Vatansever, Ahmet Zaifoğlu, Issac, Andreas, Fırtına, Cemre, Serhan, Amstrong, Cevdet, Murat, Mehmet Şimşek Gönyeli: Kemal, Sabri, Menteş, Kadir, Kahraman, Raif, Hasan, Coşkun, İbrahim, Tacettin, Mehmet Goller: 1’Amstrong, 4’Fırtına, 78’Murat Gertik (B.Bağcıl), 6’Sabri, 10’ ve 87’Tacettin, 75’Kahraman (Gönyeli)


Toplam 7 golün atıldığı Bağcıl-Gönyeli maçında gülen taraf lider Gönyeli oldu. Bağcıl maça adeta 2-0 önde başlarken, Gönyeli ilk 10 dakika içerisinde skora dengeyi getirdi ve ilk dere 2-2’lik eşitlikle sona erdi. İkinci devrede de aynı heyecan devam ederken, 75’de Gönyeli genç oyuncu Kahraman ile 3-2 öne geçti. Bu golden 3 dakika sonra Bağcıl, Murat Gertik ile beraberliği yakaladı. 3-3’ten sonra maçtaki heyecan daha da artarken, 87.dakikada günün başarılı ismi Tacettin sahneye çıktı ve takımına galibiyeti getirdi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.