Düello Güvercinlik'in..! (3-4)

FUTBOL

İktisatbank BTM 2. Lig 5. Grup maçında Mağusa Canbulat Stadı’nda Yenişehir ile Güvercinlik takımları karşı karşıya geldi. Maçı Güvercinlik 4-3 kazandı.

Maça daha iyi başlayan konuk Güvercinlik 16. Dakikada Anıl ve 18. Dakikada Onur’un golleriyle iki farklı skoru yakaladı. 41. dakikada ise Yenişehir kaptanı Tahir Kılıç farkı bire indirdi. İlk devre Güvercinlik’in 2-1 üstünlüğünde sona erdi.

İkinci devreye Yenişehir daha atak başlasa da gol Güvercinlik’ten geldi. Kırmızı beyazlılar 51. dakikada Süleyman Şeb’in ayağından farkı tekrar ikiye çıkardılar. 75. Dakikada ise Kaan Çelik’in aşırtma golüyle skor 2-3’e geldi. 77. dakikada ise kazanılan penaltıyı Süleymn Şeb kullandı ve golü kaydederek farkı tekrar ikiye çıkardı.

Son bölümdeki Yenişehir baskısı ise sonuç verirken yeşil beyazlılar penaltı kazandılar. Atışı Ahmet Demir kullandı ve topu ağlara göndererek farkı bir kez daha bire indirdi. Ancak kalan süre başka gole yetmeyince maçı Güvercinlik 4-3 kazandı ve ikinci haftada puanla tanıştı. Yenişehir ise haftayı puansız kapadı.

Foto: Necmi Usal

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.