Dualarımız Yusuf Barbet için..!

FUTBOL

Yenicami taraftarı olan Yusuf Barbet, geçirdiği rahatsızlık sonrasında hastanede tedavi görüyor. Spor servisi olarak sahaların renkli siması Yusuf Barbet’e acil şifalar diliyoruz.

Fanatik Yenicami taraftarı olan ve oğlu Kemal Barbet’in de Yenicami takımında oynayan Yusuf Barbet, geçirdiği rahatsızlık sonrasında hastanede tedavi görüyor. Yusuf Barbet’in yaşadığı sağlık sorunu sonrası Yenicami ve Hamitköy kulüpleri geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Yenicami’den yapılan açıklamada “Yenicami tribününün neşeli yüzü, değerli taraftarımız Yusuf Barbet’in rahatsızlanarak hastanede tedavi altına alındığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. En erken zamanda tribündeki yerini alman dileğiyle, sensiz bir kişi eksiğiz” ifadeleri kullanıldı.

Hamitköy’den yapılan açıklamada ise “Köylümüz, kulübümüze önemli hizmetleri geçmiş olan taraftarımız Mustafa Gönençer (Gonde) abimizin kıymetli damadı, Yenicami taraftarı, takımımızın bir dönem formasını giymiş olan Yusuf Barbet’e acil şifalar diler, kendisini bir an önce tribünlerde görmek istediğimizi belirtir geçmiş olsun ifadelerini kullanıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.