Dörtyol Tam Gaz Yola Devam..! (0-2)

FUTBOL

1.ligde haftanın zorlu maçında ligde zirveye oynayan Dörtyol deplasmanda henüz puan ile tanışmayan Bostancı Bağcıl'ı 2-0'la mağlup ederek 13 puana yükselirken B.Bağcıl 5.haftayıda puansız kapadı

Yer: Güzelyurt Üner Berkalp Stadı

Hakemler: İsfendiyar Açıksöz, Sertan Alkın, İbrahim Katmer

Bostancı Bağcıl: Cafer, Cahit, Mehmet, Bahri (57.Dk A.Çağer) Kemal, İlksen, Ali, Serhan (65.Dk Mahmut) Ersen, Ertuğrul (68.Dk Cevdet)Doğukan (57.Dk Serkan)

Dörtyol: Ahmet, Ayberk, Rıdvan (77.Dk Uğur) Selkan, Emre, Berkant (90.Dk Sergen) Ahmet (66.Dk İskender) Atakan (46.Dk Berat) Olgun, Mustafa, Ergün (46.Dk Hakan)

Goller: 10.Dk Ayberk, 52.Dk Berkant (P) (Dörtyol)

Aksa 1.ligin önemli maçında oyuna iyi başlayan Dörtyol oldu ve 10.dakikada gelişen Dörtyol atağında Ayberk topu ağlarla buluşturdu ve takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşmanın ilk devresinin geriye kalan dakikalarında her iki takımın çabası gol getirmeyince ilk yarı Dörtyol’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci devreye yine hızlı başlayan Dörtyol oldu ve 52.dakikada gelişen Dörtyol atağında kazanılan penaltı atışını Berkant gole çevirdi ve skoru 2-0 yaptı.

Geriye kalan dakikalarda her iki takımda bulduğu pozisyonları değerlendiremedi ve Dörtyol deplasmanda 2-0 galip gelerek 3 puanın sahibi oldu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.