Doğancı Hayatta, Mehmetçik Komada..!(2-0)

FUTBOL

K-Pet 1.ligde alt sıralarda yer alan iki takım Doğancı ile Kaya Mehmetçik arasındaki mücadeleden Doğancı 2-0 galip ayrılarak derin bir nefes aldı. Kaya Mehmetçik ise bu mağlubiyetle ligin altına demir attı.

 


Yer: Doğancı Emek Stadı  Hakemler: Serdar Bilgimer, Emine Yarkın, Emre Çevikdal Doğancı: Adnan, Cemal (Civan), Necip, Muhammet, S.Oyal, Mustafa, Mehmet, Burç (Hakan), Salih, Ersen, Hüseyin Kaya Mehmetçik: Fikri, Hasan, Uğurcan, Rıdvan (H.Kaffaoğlu), Stelios, Anıl (Emir), Halil, Uğur, Mahmut (M.Çil), Çağrı, Barış Goller: Dk 65 Salih Oyal, Dk 78 Mehmet Kum(Doğancı)


Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren iki takım Doğancı’da oynanan maçın ilk devresinde karşılıklı ataklar geliştirdiler ancak buldukları pozisyonları değerlendiremeyince ilk devre 0-0 eşitlikle son buldu.

2.devreye etkili başlayan taraf ev sahibi Doğancı oldu ve maçın 65.dakikasında gelişen Doğancı atağında Salih Oyal topu filelere gönderdi takımını 1-0 öne geçirdi.

78.dakikada gelişen bir başka Doğancı atağında ceza alanı içine yapılan ortaya Mehmet Kum yükselerek kafayı vurdu ve topu filelere göndererek skoru 2-0 yaptı.

Maçın geriye kalan dakikalarından her iki takımın çabası sonucu değiştirmeye yetmedi ve Doğancı maçı 2-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.