Doğan Korku Saldı..! (4-0)

FUTBOL

2019-20 sezonu açılış maçında Doğan Türk Birliği harika bir futbol sonrası konuk ettiği ligin yeni takımı Göçmenköy’ü 4-0 mağlup ederek lige 3 puanla başladı. Dolu tribünler önünde oynanan mücadelede Doğan Türk Birliği’nin gollerini Babacar(2), Weston ve Selim attı.

YER: Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı

HAKEMLER: Utku Hamamcıoğlu, Emine Yarkın, Mustafa Tosun

DOĞAN TÜRK BİRLİĞİ: Dursun Cem, Aydın, Emek, Serhan, Erdinç(DK 52 Bayram), Sercan, Selim(DK 56 Kenan), Billy(DK 78 Ali), Ahmet, Babacar, Weston.

GÖÇMENKÖY: Ozan, Kadir ( DK 46 Fikret), Mevlüt, Lawal, Rahmi, Ömer, Reşit ( DK 46 Salih), Mustafa, Kemal (DK 65 Erin), Okoli, Joseph.

GOLLER: DK 7,85 Babacar, DK 19 Weston, DK 50 Selim (Doğan Türk Birliği).

Doğan Türk Birliği konuk ettiği Göçmenköy’ü 4-0 mağlup ederek lige iyi başlangıç yaptı.

4.DK: Sağ kanattan çabuk gelişen konuk Göçmenköy atağında Mustafa Arnavut’un güzel ortasında boş pozisyonda John Okoli’nin vuruşunda top yandan dışarı gitti.

7.DK: Sol kanattan başlayan Doğan Türk Birliği kontra atağında Weston’un taşıdığı top sonrası yaptığı ortada Babacar takımını öne geçiren isim oldu.1-0

19.DK: Ev sahibi Doğan Türk Birliği’nin kazandığı serbest vuruşta Weston harika vuruş sonrası farkı ikiye çıkardı.2-0

44.DK: Mustafa Arnavut ile başlayan bir başka konuk takım atağında bu oyuncunun ortasında savunmada Ahmet Sönmez topu son anda kornere çeldi.

46. DK: Billy ile başlayan etkili Doğan Türk Birliği atağında bu oyuncunun rakiplerinden sıyrılıp yaptığı sert ve etkili vuruşu kaleci Ozan direk dininden kornere çeldi.

50. DK: Billy ile başlayan yeni bir ev sahibi takım atağında bu oyuncunun güzel ortasında arka direkte Selim’in uçarak kafa vuruşunda fark üçe çıktı.3-0

72.DK: Ender gelişen Göçmenköy atağında Joseph’in ceza alanı dışından vuruşunu kaleci Dursun kornere çeldi.

74.DK: Doğan Türk Birliği atağında Billy’in rakiplerinden sıyrılıp kaleci ile karşı karşıya yaptığı vuruşta top yandan az farkla auta gitti.

85.DK: Kenan ile sol kanattan başlayan Doğan Türk Birliği atağında bu oyuncunun güzel ortasında Babacar skoru tayin eden isim oldu.4-0

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.