Dizdarlı’dan Rest..!

FUTBOL

Çetinkaya Spor Kulübü Başkanı Bülent Dizdarlı önümüzde hafta gerçekleşecek olan rallide kendilerine reklam gelirlerinden pay verilmemesi durumunda bu işin yapılmasını engellemek için mahkemeden ara emri alacaklarını söyledi.

Çetinkaya Spor Kulübü önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan rallide reklam gelirlerinden pay istiyor. Kulüp Başkanı Bülent Dizdarlı parkurun yer aldığı Taksim Sahası’nın kendilerine ait olduğunu ve ayrıca kulüp binasının bulunduğu burcun ise üyelerden dışında herkese kapalı olduğunu ifade ederek, reklam gelirlerinden pay verilmemesi durumunda mahkemeden ara emri almaya çalışacaklarını dile getirdi.

Dizdarlı’nın konuyla ilgili açıklaması şöyle: “Gelen hafta sonu yapılacak olan rallide Çetinkaya’nın hakları verilmezse ara emri almaya çalışacağız. Bunu başaramazsak kulübe girilmesine ve burçların kullanılmasına engel olacağız. Taksim Sahası bizim mülkümüzdedir. Bizden izin alınmamıştır. Kulüp binamızın bulunduğu burç ise üye dışında herkese kapalıdır. Reklam gelirlerinden pay istiyoruz. Ya bu parayı alırız ya da bu işi yaptırmamak için elimizden geleni yaparız. En geç Salı gününe kadar bekleriz sonra mahkemeye başvururuz. Bunu başaramazsak kulüp bina ve bahçemizi girişe engelleriz.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.