Dipkarpaz dördüncü viteste 1.ligde..! (4-0)

FUTBOL

Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) Ligi Play-Off finalinde Dipkarpaz, Gazimağusa Canbulat Stadı’nda Haspolat’ı 4-0 mağlup ederek 1. Lig’e yükseldi. Maçın bitimi ile birlikte KTFHG Derneği başkanı Niyazi Nizam’ın elinden aldığı kupa ile büyük sevinç yaşayan Dipkarpaz, yaşanan sevinç gösterilerinin ardından 200 kişilik taraftar grubu ile Mehmetçik’e destek vermeye gitti. Haspolat ise 1.lige çok yaklaştığı bir sezonu son maçta kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı.

 





Yer: Gazimağusa Canbulat Stadı

Hakemler: Hakan Muhtaroğlu, Ali Karahasan, Sertan Alkın

Dipkarpaz: Mimar (Dk.79 Zeki), Serkan, Ahmet, Bavver, Volkan, Ogün (Dk.71 Mahmut), Mehmet, Devrim (Dk.55 Ersin), Barış, Berkan, Fırat

Haspolat: Kemal, Cafer, Tunç, Alphan (Dk.77 Fırat), Abdullah, Semih (Dk.71 Maksut), Necati, Orhun, Serden, Mete, Aydın (Dk.52 Mahmut)

Goller: Dk.11 Ogün, Dk.52-Dk.66 Ahmet, Dk.55 Fırat (Dipkarpaz)

 

11. dakikada ceza sahasında Ahmet’in verdiği pasta Ogün sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu: 1-0. İlk devre 1-0 Dipkarpaz üstünlüğünde sona erdi.


52. dakikada Ahmet, Dipkarpaz adına ikinci golü Haspolat filelerine gönderdi: 2-0.



55. dakikada Ogün’ün ceza sahasına yaptığı ortada Fırat güzel bir vuruşla farkı 3’e çıkardı: 3-0.



66. dakikada Fırat’ın şutunda Haspolat kalecisi Kemal’den dönen topu Ahmet tamamladı: 4-0. Karşılaşmayı 4-0 kazanan Dipkarpaz 1. Lig’e yükseldi.


Maç sonrasında düzenlenen ödül töreninde Dipkarpaz’a kupasını Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği Başkanı Niyazi Nizam takdim etti.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.