Devecioğlu; ''Oyuncu Grubu Bireysel Çalışıyor''..!

FUTBOL

Yonpaş Dumlupınar Teknik direktörü Sedat Devecioğlu yasakların kalkmasını beklediklerini ifade etti. Oyuncu grubunun bireysel olarak çalışmalarına devam ettiklerini belirten Devecioğlu, bu konuda oyuncularının düzenli programlara uyduklarını söyledi.

Ligin başlangıç tarihine göre plan ve programlarının hazır olduğunu ifade eden tecrübeli teknik adam Sedat Devecioğlu, yasakların kalkması ile birlikte saha çalışmalarına yeniden devam edeceklerini söyledi.

Çalıştıkları dönemde ve hazırlık karşılaşmalarında oyuncularının performansından memnun kaldığını ifade eden Yonpaş Dumlupınar Teknik direktörü Sedat Devecioğlu, şu an itibariyle oyuncularının verilen program doğrultusunda bireysel olarak çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Başlangıç tarihinin kesinleşmesi ile birlikte hazırlık döneminin başlangıç öncesinde 2 ay ara verip sezon hazırlıklarına başlayacaklarını ifade eden Devecioğlu, tek temennilerinin bir an önce yasakların kalkması ve çalışmalara yeniden başlamak olduğunu söyledi.

Oyuncuların özveri ve disiplinli çalışmasının da bu dönemde önemli olduğunu ifade eden Yonpaş Dumlupınar Teknik direktörü Sedat Devecioğlu, aynı özveri ile çalışmalara devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.