Devecioğlu; ‘’Hata yapmak istemiyoruz’’

FUTBOL

Birinci Lig’de şampiyonluğa koşan lider Dumlupınar’ın genç teknik direktörü Sedat Devecioğlu, ligin 23.haftasında 9 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Görneç ile oynayacakları karşılaşma öncesi Arenasporkolik spor servisine açıklamalarda bulundu. Devecioğlu dikkatli olmaları ve zorlu deplasmandan 3 puanla dönmeleri gerektiğini söyledi.

 


Senelerden sonra Süper Lig’e yükselmesine sayılı günler kalan Mağusa temsilcisi Dumlupınar’da gözler yarın oynanacak olan Görneç karşılaşmasına çevrildi. Ligde zor günler yaşayan ve mutlak galibiyet isteyen Görneç’e konuk olacak olan Dumlupınar’ın başarılı teknik adamı Sedat Devecioğlu bu önemli karşılaşma öncesi spor sitemize açıklamalarda bulundu.

‘’Hata yapmak istemiyoruz’’

Görneç karşılaşması öncesi görüşlerini aktaran Dumlupınar teknik direktörü Sedat Devecioğlu, ‘’Zorlu bir karşılaşma bizi bekliyor. Rakibin motivasyonu bu karşılaşmada çok yüksek olacak. Görneç karşılaşmasını çok ciddiye alıyoruz ve 3 antrenmanla hazırlanıyoruz. Ender cezalı olmasından dolayı bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Takımdaki hava çok iyi durumda. Son haftalarda hata yapmak istemiyoruz’’ şeklinde konuştu.

HABER : NECMİ USAL

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.