Devecioğlu; Bu Yılki Şampiyonluk Daha Anlamlı..!

FUTBOL

K-Pet Süper Ligde bitime iki hafta kalan şampiyonluğunu ilan eden Yenicami’de Teknik Direktör Sedat Devecioğlu, elde edilen başarıyı ve sıkıntılarını anlattı.

Devecioğlu, geçtiğimiz sezon ile bu sezon arasındaki farkı değerlendirirken, istikrarsız bir başlangıç yaptıklarını ve geçtiğimiz yıla göre daha genç bir kadro ile mücadele ettiklerini söyledi.

İlk haftalarda alınan istikrarsız sonuçların düzelmesi halinde ikinci sezon yeniden şampiyon olacaklarına inandığını kaydeden Devecioğlu Yeşilova ve Yalova ile deplasmanda oynadıkları maçların dönüm maçları olduğunu söyledi.

Futbolcularının sergilediği performanstan son derece memnun olduğunu söyleyen Sedat Devecioğlu, her zaman için yanlarında duran başkan ve yönetimin de bu başarıda payının çok yüksek olduğunu kaydetti.

Şampiyonluğun tüm camiaya hayırlı olmasını dileyen Sedat Devecioğlu, kendileri ile birlikte ligde mücadele eden diğer takımlara da teşekkür etti.

Devecioğlu bu yılki şampiyonluğun geçen yıldan daha anlamlı olduğunu gençleştirilen kadronun bu başarıya imza attığını belirtti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.