Deniz, “Başarı ile taraftar artıyor”

FUTBOL

Gençlik Gücü eski Başkanı Turgay Deniz takım ve yöneticileri övdü. Karşılaşmaları izleyen taraftar sayısının her geçen gün daha da arttığını belirten Gençlik Gücü eski Başkanı Turgay Deniz, “Takımın başarısı arttıkça, taraftarın ilgisi de artacaktır” dedi





Başkent Lefkoşa’nın yeşil beyazlı takımı Gençlik Gücü’nün Gönyeli ile oynadığı 12’nci hafta karşılaşmasını eski başkanlar birlikte izledi. Gençlik Gücü eski Başkanı Turgay Deniz, “GG iyi yolda” dedi ve Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry’yi kutladı.

100’e yakın Gençlik Gücü taraftarının ilgi gösterdiği, güzel güneşli bir havada oynanan karşılaşmayı Gençlik Gücü eski başkanları Turgay Deniz, Cuma Erengin ve Mazhar IqbalChoudhry birlikte izledi.

Karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, karşılaşmaları izleyen taraftar sayısının her geçen gün daha da arttığını belirten Gençlik Gücü eski Başkanı Turgay Deniz, “Futbolcularımız her geçen hafta daha iyi oynuyorlar. Gönyeli karşısında galibiyeti hak eden bizdik ve skorda da böyle oldu. Daha farklı bir skor olmaz mıydı? Olurdu. Takımın başarısı arttıkça, taraftarın ilgisi de artacaktır” dedi.

Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry’yi kutlayan Deniz, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldıktan sonra, sezon sonunda sevinen takım olabilme dileğinde bulundu ve Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry aracılığı ile tüm Gençlik Gücü Yönetim Kurulunu kutladı.

 

 

 

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.