Değirmenlik Süper Lige Kilitlendi..!

FUTBOL

AKSA Birinci ligde deplasmanda Yalova engelini galibiyetle geçen Miracle Değirmenlik rakiplerinin puan kaybettiği haftayı iyi değerlendirerek zirveye bir adım daha yaklaşmış oldu.

Emre Perçinci ile iyi bir sürecin içine giren Miracle Değirmenlik, Perçinci’nin takımın başına gelişi ile birlikte galibiyet serisini 4’e çıkarmış oldu.

Saha dışında, sosyal etkinlik ve taraftar organizasyonunda başrol oynayan Kulüp Başkan’ı Hakan Törehan ve eşi Ebru Törehan, hiçbir karşılaşmada ise takımlarını yalnız bırakmıyor.

İnanılmaz enerjileri ve futbola olan aşkları ile takıma ve camiaya inanılmaz pozitif enerji veren Törehan çifti artık süper lig içinde gün saymaya başlamış durumda.

Teknik Direktör Emre Perçinci takımı 19. Hafta da CB Gençlik Gücü maçının öncesinde devralmış ve CB Gençlik Gücü maçından galibiyetle ayrılan Miracle Değirmenlik iyi bir serinin ilk adımını attı.

Perçinci’nin göreve geldiği gün takım 4. Sırada ve liderle 6 puanlık fark varken, 4’de 4 yaparak iyi bir seri yakalayan Perçinci ve ekibi şu an ligde 45 puanda ve lider Çetinkaya ile aradaki puan farkı sadece bir.

Liderlik şansını da ciddi şekilde elinde bulunduran Miracle Değirmenlik takımı ligin 23. Haftasında sahasında Gençler Birliği’ni konuk edecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.