Değirmenlik Şampiyonluk için Sahaya Çıkıyor..!

FUTBOL

BTM 1. Ligi Beyaz grupta lider Değirmenlik hafta sonu oynayacağı Gülgün Süt Düzova karşılaşmasında 1 puan alması durumunda Şampiyonluğunu ilan edecek

Değirmenlik Spor kulübü başkanı Emirali Öztüccar takımın durumu hakkında açıklamalarda bulunarak önümüzdeki hafta şampiyonluğu almak istediklerini kaydetti. Öztüccar, alt yapıyı kuralı 7 yıl geçtiğini belirterek tesisleşme ile bazı projeleri olduğunu kaydetti. “Bu projeler tamamlandıktan sonra camia olarak alt yapıdan A takıma meyvelerini yavaş yavaş verecektir'' dedi.

Öztüccar, görev süresi bittiğinde başkanlığa devam etmeyeceğini belirterek “Aralık ayında yapacağımız genel kurulunda aday olmayacağım. Yeni gelecek arkadaşlara da destek vereceğim'' dedi.

Takımın şampiyon olacağını belirten Emirali Öztüccar ''Değirmenlik Spor Kulübünün hedefi her zaman zirvedir.'' dedi.

“Alt yapımızda 250 futbolcu bulunmaktadır. Hedef olarak bu sayıyı artırmak ve A takıma oyunu kazandırmaktır. Ülke gençliğinin önünü açıp disiplinli ve ahlaklı oyuncu yetiştirmek en büyük hedeflerimiz arasındadır” diyen Öztüccar Mesarya bölgesindeki çocukların tahsis ettikleri servis aracı ile antrenmanlara gelip gittiğini söyledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.