Davulcu “Kazanmak zorundayız’’

FUTBOL

K.Pet Süper Lig’de bu sezon oynadığı 9 maçta 15 puan toplayarak 5’nci sırada yer alan Cihangir için bu hafta her yönüyle kritik bir haftaya girerken teknik adam Davulcu mutlak kazanmamız gereken bir maça çıkacağız dedi.

 



Özellikle kendi evinde kolay puan vermeyen Cihangir, konuk edeceği Yalova maçını kazanıp üst sıralardaki rakiplerinin de olası puan kayıplarını değerlendirmek istiyor.

Bu maçın kendileri için çok önemli olduğunu belirten Davulcu takımdaki sakat oyuncuların durumunun kendilerine sıkıntılar yaşattığını kaydetti. “Hafta sonunda oynayamayacak oyuncular yanında, oynamaları ancak maç günü belli olacak olanlar var” diyen Davulcu, takımdaki kadro derinliğinin olmamasının kendilerine sıkıntı verdiğini vurguladı.

Kaleci Mehmet Özeralp ve Ali Öztürk’ün oynayıp oynamayacaklarının ancak maç günü belli olacağını söyleyen Davulcu “ancak oynama şansları çok az görünüyor. Utıbe Udom ise Yalova maçında takımındaki yerini alamayacak” dedi.

“Kendi evimizde oynayacağımız Yalova maçını kazanmak zorundayız. Bu nedenle biz takım olarak sahada gerekli mücadeleyi verirken taraftarlarımızın da işlerini güçlerini bırakarak türbinlerdeki yerlerini almalarını ve takımlarını desteklemelerini istiyoruz” diyen Davulcu taraftarları maça davet etti.

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.