Dava çekildi, Karar açıklandı..!

FUTBOL

Serdarlı, Futbol Federasyonu aleyhine Yüksek İdare Mahkemesi’nde açtığı davayı bugün sabah geri çekti. KTFF yönetim kurulu da karar alarak gelecek sezon Serdarlı'nın1.ligden devam edeceğini açıkladı

 


Önceki gün varılan uzlaşı sonrasında Serdarlı’nın üyeliğinin bir yıllığına dondurulması ve önümüzdeki sezondan itibaren Birinci ligde mücadele etmesi konusundaki Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu kararı bugün sabah Yüksek İdare Mahkemesi’ne iletildi.

Serdarlı yönetim kurulu da bu belge karşılığında Futbol Federasyonu aleyhine açmış olduğu davayı geri çekerek konuyu kapattı.

Serdarlı Spor Kulübü başkanı Taşer Büyükadam yaptığı açıklamada konunun tatlıya bağlandığını belirterek “keşke tüm bunlar yaşanmasaydı. Keşke Çetinkaya maçında sahaya çıkacak yeterli zamanımız olsaydı da bu süreç yaşanmamış olsaydı” dedi.

Büyükadam bir yıllık bir toparlanma süreçleri bulunduğunu belirterek bu sürede kulübün gelirlerini çoğaltarak, altyapıya daha fazla ağırlık vererek önümüzdeki sezona herkesten daha hazır olmak için çalışacaklarını kaydetti.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.