Dağgül; "3 Puan İçin Savaşacağız"..!

FUTBOL

Ligin 9.haftasında Düzkaya'yı konuk edecek olan Bostancı Bağcıl'da takımın teknik sorumlusu Bayram Dağgül çok zor bir maç olacağını ancak hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi

Katıldığı bir radyo programında önce galip geldikleri Görneç maçını daha sonra ise bu hafta oynayacakları Düzkaya maçını değerlendiren Dağgül, "lig çok zor. Göreve yeni geldim ve burada güzel bir ortam var. Hedefimiz Bağcıl'ı ligde tutmak olacak. Kadromuz şu an için pek yeterli değil. Özellikle yedek kulübesinde sıkıntılar yaşıyoruz. Ancak eldeki oyuncu grubuyla çalışıp en iyisini yapmaya çalışacağız" dedi.

Düzkaya'da takımın başına tecreübeli Teknik Direktör Hasan Topaloğlu'nun geçtiğini ifade eden Dağgül, "Hasan hocayla daha önce aynı ekipte çalıştık. Çok tecrübeli bir isim. Geçtiğimiz hafta Esentepe karşısında kazandılar. Moralli olarak bizim maça çıkacaklar. Çok zor bir maç geçeceğini düşünüyorum. Hedefimiz iyi mücadele ederek öncelikle 3 puan almak olacak. Ancak bu ligde de yenilmemek çok önemli" diyerek sözlerini noktaladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.