Cihangir’de golcü arıyor..!

FUTBOL

Süper Lig takımlarından Cihangir, Fransa CFH liginin Beauvais takımının forvet oyuncusu 23 yaşındaki Sidoine Oussou’yu ülkemize getirdi. Cihangir yönetimi bu arada, denemeye tabi tuttuğu Belçika’nın FC Vilor takımında forvet oynayan Harry Kossisbo’yu geri gönderdi.

 




Süper Lig ekiplerinden Cihangir’de yönetim, yerli transferde olduğu gibi, yabancı transferde de kalite arıyor. Cihangir yönetimi geçtiğimiz günlerde; Raif Güçkan aracılığı ile Finlandiya 1. Lig takımlarından AC Kajaani takımında kanat oyuncusu olarak oynayan Nijerya kökenli 24 yaşındaki CallistusChukwu ve Belçika’nın FC Viloor takımında 21 maçta 17 gol atan 19 yaşındaki Liberya vatandaşı Harry Kossisbo’yu denemeye almış, ancak, Harry Kossis’i geri göndermişti.

 Yabancı transferinde dur-durak bilmeyen Cihangir yönetimi dün de önemli bir transferi gerçekleştirmek üzere, Norveç’in Valerenga takımında 2011-14 yılları arasında forvet oynayan ve geçtiğimiz sezon Fransa CFH liginin Beauvais takımında forma giyen, Valerenga’da oynadığı 2013 yılında Liverpool’a karşı Avrupa Kupalarında mücadele etmiş bulunan 23 yaşındaki Benin vatandaşı Sidoine Oussou’yu, ülkemize getirdi.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.