Cihangir, Lidere Kilitlendi..!

FUTBOL

Yarın lider Mağusa Türk Gücü’nü evinde ağırlayacak olan 2.sıradaki Cihangir’de hazırlıklar tamamlandı ve maç saati beklenmeye başlandı.

Sezona fırtına gibi başlayan ve tarihinde ilk 2 hafta liderlik koltuğuna oturan Cihangir, bu hafta evinde ağırlayacağı lider Mağusa Türk Gücü’nü mağlup edip tekrar koltuğu devralıp devreye lider girmek amacında.

Geçtiğimiz hafta T.Ocağı’na mağlup olarak liderlik koltuğundan inen Cihangir, bu maçın moral bozukluğunu üstünden atarak MTG maçına kilitlendi. Hafta arası yaptığı idmanlarla maça hazırlıklarını tamamlayan Cihangir’de sakat oyuncu bulunmuyor. 4 sarı kart cezalısı Nurettin Gecekuşu’ndan başka eksiği bulunmayan Cihangir, bu maçtan 3 puanla ayrılma hedefinde.

Teknik patron Hasan Burgaç yönetiminde çalışmalarını tamamlayan ve maç saatini beklemeye başlayan Cihangir’de hedef galibiyet olarak belirlendi.

Köy Maça Kilitlendi

Cihangir takımı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlarken, köy halkıda maç için hazırlıklarını sürdürüyor. Köylünün maça gelip takımı desteklemek için karşılaşmaya yoğun bir katılımla geleceği sahanın da bu hazırlanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.