Choudhry, “Rakibin kim olduğu önemli değil”

FUTBOL

Denizli karşısında oynanan oyunu kulüp başkanı da beğenmedi. Galibiyete tabii ki sevindiklerini belirten Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, “Ancak önceliğimiz puan değil, güzel oyun olmalıdır. Başarı kendiliğinden gelecektir”

 




K-Pet Süper Ligi’nin 18’inci haftasında Denizli karşısında oynanan oyunu Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü Başkanı Suma Zafer Choudhry de beğenmedi. Choudhry, “Önce güzel oyun” dedi.

 

İki hafta üst üste elde edilen mağlubiyetlerde takıma hiçbir sözü olmadığını anımsatan Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, “Bu iki karşılaşmada da mağlup olmamıza rağmen, takım güzel oynamıştı. Galibiyeti hak eden taraf durumunda olmuştu. Aynı futbolu oynamış olsak çok kolay galip geleceğimiz Denizli karşısında ölüp ölüp dirildik. Galip geldik, ancak önceliğimiz puan değil, güzel oyun olmalıdır. Başarı kendiliğinden gelecektir”şeklinde konuştu.

 

Kendileri için olduğu gibi futbolcular için de, rakibin kim olduğunun önemli olmaması gerektiğini belirten Choudhry, “Takımın adı, puan cetvelindeki yeri ne olursa olsun takım çıkıp en iyi futbolunu oynamalıdır” dedi ve vurguladı, “Güzel futbol, şampiyonluktan da önemlidir.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.