Çetinkaya Virajı Keskin Döndü..! (0-3)

FUTBOL

Aksa 1.ligin zirvede yer alan iki takımı Mıracle Değirmenlik, konuk ettiği Çetinkaya karşısında tutunamadı ve sahadan konuk ekip 3-0 galip ayrılmayı başardı.

Yer: Sadık Cemil Stadı

Hakemler: Utku Hamamcıoğlu, Cem Öksüzoğulları, Abdullah Genç

Mıracle Değirmenlik: Onurhan, Raif, Kayhan (46.Dk Mertkan) Turgut (65.Dk Berdan) Murat (46.Dk Cem)Salih, Mehmet (65.Dk Sabri) Yusuf, Burak (80.Dk H.Mercan) Hüseyin, İlyas

Çetinkaya: Ozan, Abbas (80.Dk Recep) Tunç, Behiç (90.Dk Erhan) İ.Köse (80.Dk Özcan) Mustafa, Çağdaş, Ertan (70.Dk Yiğit) Cemal, Yusuf, Ömer (90.Dk Burak)

Goller: 45.Dk İbrahim Köse, 49.Dk Ertan(P), 78.Dk Ömer (Çetinkaya)

Karşılaşma karşılıklı ataklarla başladı ve her iki takımda bulduğu pozisyonları değerlendiremezken maçın ilk devresinin son anlarında 45.dakikada gelişen Çetinkaya atağında İbrahim Köse sahne aldı ve attığı golle skoru 1-0 yaptı ve devre bu skorla tamamlandı.

İkinci devreye hızlı başlayan konuk Çetinkaya oldu ve 49.dakikada gelişen atakta kazanılan penaltı atışını Ertan gole çevirdi ve skoru 2-0 yaptı.

Maçın 78.dakikasında gelişen bir başka Çetinkaya atağında golcü Ömer uzak mesafeden attığı golle takımını 3-0 öne geçirdi.

Karşılaşmada başka gol olmayınca maçta bu skorla sona erdi.

FOTOLAR : CEMİL GARİP

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.