Çetinkaya nefes aldı (2-1)

FUTBOL

AKSA Süper Lig’de 27.hafta karşılaşmasında Çetinkaya ile Lefke karşılaştı.

Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip Çetinkaya 2-1 kazanarak çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Çetinkaya aldığı bu galibiyetle puanını 26’ya çıkarırken, Lefke ise 36 puanda kaldı.

Yer: Lefkoşa Atatürk Stadı

Hakemler: Osman Özpaşa, Serkan Özdenkci, Cenk Aras Özfuttu, Fehim Dayı

Çetinkaya: Kani, Burak, Recep, Mehmet, Osman, Cemal, Doğukan, Ramadan, Agoha, Çağlar, Agoha

Lefke: İrfan, Aykut, Yakup, Kemal, Mustafa, Okan, Behiç, Kaan, Yılmaz Şipal, Chibuzor

Goller: 20’ ve 64’Sampson Agoha (Çetinkaya), 45’Okan Gün (Lefke)

AKSA Süper Lig’de 27.hafta karşılaşmasında Çetinkaya ile Lefke karşılaştı. Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip Çetinkaya 2-1 kazanarak çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Çetinkaya aldığı bu galibiyetle puanını 26’ya çıkarırken, Lefke ise 36 puanda kaldı.

Sarı kırmızılılara Lefke karşısında 3 puanı getiren golleri Sampson Agoha kaydederken, Lefke’nin tek golünü Okan Gün attı. 

Karşılaşmanın 20.dakikasında Çetinkaya, yabancı oyuncusu Sampson Agoha’nın golü ile 1-0 öne geçti. Sarı kırmızılılar 3 net pozisyondan da yararlanamazken, Lefke 43.dakikada penaltı kazandı. Atışı kullanan Yılmaz Şipal, topu direğe nişanladı ve menekşe beyazlılar atıştan yararlanamadı.

Batı temsilcisi 45.dakikada Okan Gün ile golü bularak soyunma odasına 1-1 girdi. 

İkinci devrede her iki takım da orta sahayı kalabalık tutarak oynarken, Çetinkaya 64.dakikada yine Agoha’nın golü ile 2-1 öne geçti. Son bölümde her iki takımın da az da olsa pozisyonları olsa da maçta başka gol olmadı ve zorlu karşılaşmada kazanan 2-1’lik skorla Çetinkaya oldu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.