Cantaş; ‘’Baskıyı erken atlatan turu geçecek’’

FUTBOL

U15 Ligi’nde son yılların şampiyon takımı Yenicami, gözünü Cumartesi günü Baf Ülkü Yurdu ile oynayacağı çeyrek final maçına çevirdi. Yenicami U15 takımı teknik patronu Burcan Cantaş, spor sitemize BÜY maçı öncesi görüşlerini aktarırken, zorlu bir mücadelenin kendilerini beklediğini ve baskıyı erken atlatan takımın tur için daha avantajlı olacağını söyledi.

 




18 Haziran Cumartesi günü Lapta Şehit Şevket Kadir Stadı’nda yarı final vizesi için Baf Ülkü Yurdu ile karşılaşacak olan Yenicami’de bu yıl da hedef final oynamak.

‘’Çocuklarımız büyük maçlar oynamaya alışkın’’

Baf Ülkü Yurdu maçı öncesi Arenasporkolik spor servisine görüşlerini aktaran Yenicami U15 teknik direktörü Burcan Cantaş, ‘’Baf Ülkü Yurdu karşılaşması çok zor geçecek. Rakibin kim oluşu bizi pek ilgilendirmiyor. Her maça nasıl hazırlanıyorsak, bu maça da aynı şekilde 4 idmanla hazırlanıyoruz. Bu yıl da hedefimiz her zaman olduğu gibi final oynamak. Bunu başarabilecek güçteyiz. Her iki takımın taraftarlarının da bu karşılaşmaya ilgi göstereceğini düşünüyorum. Rakibimiz henüz kalesinde gol görmedi, savunmayı iyi yapan bir ekip. Son yıllarda elde edilen başarılardan sonra çocuklarımız kalabalık tribünler önünde maça çıkmaya alıştılar. Bu karşılaşmada da stres ve baskıyı erken atlatıp, sakin olacak olan tarafın turu geçeceğini düşünüyorum’’ şeklinde konuştu.

HABER: NECMİ USAL

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.