Cantaş; ‘’Adımızı her yıl olduğu gibi finale yazdırmak istiyoruz’’

FUTBOL

U15 Ligi’nde yarı finale yükselerek yarın ezeli rakibi Gaü Çetinkaya karşısında final bileti arayacak olan Yenicami’de teknik adam Burcan Cantaş, bu önemli maç öncesi spor servisine açıklamalarda bulundu. Cantaş, son 5 yıldır final oynadıklarını ve bu yıl da hedeflerinin aynı olduğunu dile getirdi.

 



U15 Ligi’nde son 5 yıldır final oynayarak 4 kez şampiyonluk yaşayan başkent temsilcisi Yenicami, yarın Gaü Çetinkaya ile oynayacağı yarı final maçının hazırlıklarını tamamladı. Siyah beyazlılar ezeli rakibi ile Gönyeli Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

‘’Adımızı her yıl olduğu gibi finale yazdırmak istiyoruz’’

Yarı finalde karşılaşacakları Gaü Çetinkaya karşılaşması öncesi spor servisine görüşlerini aktaran Yenicami U15 teknik direktörü Burcan Cantaş, ‘’İlk kez yarı finalde bir başkent derbisi oynanacak. Hata yapanıntelafi edemeyeceği bir maça çıkacağız. Daha az hata yapan, strese girmeyen ve maçın son düdüğüne kadar disiplinden kopmayan tarafın adını finale yazdıracağını düşünüyorum. Takım halinde maçın öneminin farkındayız. Yapmamız gerekenleri sahaya yansıtıp adımı her yıl olduğu gibi finale yazdırmak istiyoruz. Sakatlık yaşanmadan, centilmence bir maç olsun. Hak eden kazansın’’ şeklinde konuştu.

HABER: NECMİ USAL

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.