Canova; ‘’Kazanmalıyız’’

FUTBOL

Süper Ligin güçlü ekiplerinden GAÜ Çetinkaya’nın başarılı teknik adamı Fırat Canova, Pazar günü deplasmanda oynayacakları L.Gençler Birliği karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.

 


Ligde son iki haftada 4 puan kaybı yaşayan Gaü Çetinkaya, gözünü Pazar günü deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği karşılaşmasına dikti. Bu zorlu karşılaşma öncesi GAÜ Çetinkaya’nın tecrübeli teknik adamı Fırat Canova’nın görüşlerini aldık.

‘’Kazanmalıyız’’

Pazar günü deplasmanda oynayacakları Gençler birliği karşılaşması öncesi görüşlerini aktaran GAÜ Çetinkaya teknik direktörü Fırat Canova, ‘’Son iki haftada toplamda 4 puan kaybımız oldu. Özellikle zirve mücadelesi veren rakiplerimizin de puan kaybetmesi bizi zirveden indirmedi ama fırsat teptiğimizi düşünüyorum. Bundan dolayı bu karşılaşmada kesinlikle 3 puan hedefliyoruz. Gençler birliği takımı çok iyi bir hava yakaladı ve son 6 haftada 5 galibiyet, 1 beraberlik elde ederek 16 puanla son 6 haftanın lideri konumundalar. Bundan dolayı çok zor bir maç bizleri bekliyor. Umarım kazanırız’’ şeklinde konuştu.

HABER : NECMİ USAL

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.