Canaltay “Kulübe Başkan olarak risk aldım’’

FUTBOL

Yeni Boğaziçi genel kurulunda yeni başkan Derviş Canaltay yaptığı konuşmada futbolu sevdiği ve Yeni Boğaziçi köyüne damat olduktan sonra çok güzel insanlar tanıyıp bu köyü sevdiği için başkan olduğunu söyledi.

 




Derviş Canaltay kendisinin hiçbir siyasi beklentisi olmadan bu köye başkan olduğunu söylerken şunlar söyledi.

 “Ben kasasında 1 milyon TL olan bir kulüp ve şampiyonluğa oynayan bir kulübe başkan adayı olmadım. 12 lisanslı futbolcusu olan ve Süper Lige yeni çıkan bu kulübe başkan olarak risk aldım. Bütün köy halkının desteği ile güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Köylünün onayının kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayan Canaltay, yönetimin yüzde sekseninin köylüden oluşacağını ve sadece dışarıdan kendisinin birkaç güvendiği arkadaşını yönetime katacağını söyledi.


Derviş Canaltay, başkan adayı olarak hedeflerini de açıklarken kulübe bir sezon başkan olmak için gelmediğini ve uzun yıllar içerisinde tesisleşerek geçmişte olduğu gibi altyapıdan oyuncu çıkartarak Yeni Boğaziçi ruhunu yansıtan, savaşan bir takım kurmak olduğunu söyledi.

Derviş Canaltay, son olarak kulübün gelirlerinin düşük olduğunu ve bu durumu çözmek için çalışmalar yaptığını aynı zamanda Ana sponsorluk için görüşmelerini sürdürdüğünü söyledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.