Çanakkale, Yalova’yı 7’di Bitirdi..! (7-1)

FUTBOL

1.Ligin zirvesini yakından ilgilendiren 15.hafta karşılaşmasında Dem's Construction Çanakkale konuk ettiği Yalova’yı ilk yarım saatte alabora ederek bulduğu 7 golle 7-1 mağlup ederek evine uğurladı. Farklı galibiyette Kalaycı kardeşler Yunus ve Orhan ile Barın 2’şer gol kaydederken 1 golde Rifat’tan geldi.

Stat: Mağusa Dr. Fazıl Küçük

Hakemler: Hüseyin Eyyüpler, Yusuf Atlar, Cenk Aras Özfuttu

Dem's Construction Çanakkale: Yusuf Yontar, Çağdaş, Orhan Kalaycı, Sami Ergazi, Mustafa Gök, Sercan Gök (67-Mustafa Kızıl), Barın Bozak (83-Berk Çelebi), Yunus Kalaycı (67-Uvanç), Anıljan Jorayev, Ekrem (79-Mehmet Yardımcı), Rifat Sonatlı (83-Cafer Özerdemli)

Yalova: Övgü, Hasip (71-Selim), Mehmet Kum. Selçuk Dilik, Asrın Sönmez, Sergülen, Mehmetali İlkbahar (27-Kamil İşkey), Adem Yavuz, Civan (84-Yusuf), Hamdi İşkey (27-Onur), Tahsin (27-Aydın Gül)

2.dakikada Çanakkale’de köse vuruşunu Sercan kullandı Yunus kafa ile kaleye gönderdi. Çizgi üzerinden savunma çıkarmaya çalıştı, Orhan tamamladı ve takımını 1-0 öne geçirdi.1-0

10.dakikada ceza alanında Yunus sert vurdu ve Çanakkale skoru 2-0 yaptı.

12. dakikada Yalova atağında Civan topla ceza alanına girdi ve köşeden topu ağlara göndererek skoru 2-1 yaptı.

14.dakikada Yunus yine sahne aldı ve ceza yayında sert vurdu üst Köşeden topu ağlara gönderdi ve skor 3-1 oldu.

23.dakikada kale alanı içinde kaleci Övgü’nün uzaklaştıramadığı topu Orhan yakın mesafe vuruşunda top ağlara gönderdi ve skoru 4-1 yaptı.

25.dakikada uzun pasta Barın topla buluştu kaleciyle karşı karşıya kaldı vuruşunda top köşeden ağlara göndererek farkı 4’e skoru da 5-1’e taşıdı.

27.dakikada uzun pasta Rifat ceza alanı çaprazında topla buluştu ve vuruşunda top ağlara buluştu. Çanakkale skoru 6-1’e taşıdı.

32.dakikada Barın savunma gerisinde topla buluştu ve ceza alanı içinde yerden vuruşunda yan direğe de çarpan top ağlara gitti ve gole doymayan Çanakkale skoru 32. Dakikada 7-1 yaptı.

İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci devrede karşılıklı ataklarda başka gol olmadı ve Çanakkale ilk devrenin son maçında gövde gösterisi yaparak sahadan 7-1 galip ayrıldı ve devreyi 3 puanla kapattı. Yalova ise aldığı ağır bir darbe ile devreyi kapatmış oldu. 

HABER: ÇAMAY BORAZANCI

FOTO: SUDE GÖZDEM

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.