Çanakkale, Elye’yi Uvanç’la Dağıttı..! (1-5)

FUTBOL

K-Pet 1.ligde Doğancı kendi evinde konuk ettiği Çanakkale karşısında adeta hüsran yaşadı ve 5-1 mağlup olmaktan kurtulamadı. Çanakkale ilk galibiyetini alırken, Doğancı ilk mağlubiyetini aldı. Sahanın yıldızı Uvanç 3 gol atarak hat-trıck yaptı.

Yer: Lefke 16 Ağustos Stadı

Hakemler: Timur Ercan Bodi, Necmi Bulut, Fatih Bardakçıoğlu

Doğancı: Emre, Ersen, Muhammet, Cemre, Berk, Yasin (Cahit), Mehmet, Hüseyin (Salih), Hasip, Batılay (Cemal), Eren

Çanakkale: Umut, Selçuk (Tuncay), Oğuzhan, Özmen, Hakan, Uvanç, Mehmet, Ali, Enes (Hasan), Ahmet, Talha (Cemal)

Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk Çanakkale takımı oldu ve 6.dakikada gelişen atakta Enes topu filelere göndererek takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Maçın ilk yarısının son saniyelerinde gelişen Çanakkale atağında ceza alanı içine yapılan ortada Selçuk kafa ile topu filelere gönderdi ve maçın ilk devresi Çanakkale’nin 2-0 üstünlüğünde son buldu.

2.yarıya yine golle başlayan Çanakkale oldu gelişen atakta Uvanç sahneye çıktı ve attığı golle takımını 3-0 öne geçirdi.

Maçın 83.dakikasında günün başarılı ismi Uvanç gelişen Çanakkale atağında topu bir kez daha filelere gönderdi ve skoru 4-0 yaptı.

Doğancı 87.dakikada geliştirdiği atakta Mehmet Toros ile golü bularak skoru 4-1 yaptı.

Kapanışı ise günün yıldızı Uvanç yaptı. 90.dakikada Çanakkale atağında Uvanç bir kez daha sahne aldı ve attığı golle skoru 5-1 yaparken, kendisi de bu maçta 3 gol atarak hat-trick yaptı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.