Çağrı Kıral; ‘’Kaymaklı formasını giymeyi özledim’’

FUTBOL

K.Kaymaklı alt yapısından yetişen ancak kulüple yaşadığı sorunlar nedeniyle takımdan ayrı olan Çağrı Kıral, tekrar formasına kavuşacağı için mutlu olduğunu ve Şampiyonluk istediklerini belirtti.

 




Arenasporkolik spor servisine görüşlerini aktaran Çağrı Kıral; ‘’Yuvaya döndüm. Emeği gecen herkese teşekkür ederim. Geçmiş geçmişte kaldı. Kulübüm ve kendim adıma gelecek başarılar için ter dökeceğim. Takıma geri döndüğüm için çok mutluyum.


Kaymaklı’da hedef her zaman şampiyonluktur. Yönetimimiz görevini iyi yapıyor. İyi bir kadromuz var ve özlenen şampiyonluğu bu sezon camiamıza armağan etmek istiyoruz. Takımımıza benimle birlikte dahil olan arkadaşlarımız var. Mete de aramıza katıldı. Gücümüze güç katıyoruz. Şu an gerek kulüp olsun gerek takım olsun, ligi sabırsızlıkla bekliyoruz.


Forest aşkı bu sezon yeniden doğacak. Taraftarlarımızla birlikte mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Eski günlere geri döneceğiz.1 buçuk yıl takımımdan uzak kaldım ve bu formayı giymeyi çok özledim. Bu özlemimi sahadaki performansıma yansıtacağım. Geçtiğimiz sezon son maçta Çetinkaya ile şampiyonluğu kaybettik, bu bana tecrübe oldu. Orda kazandığım tecrübeleri takım arkadaşlarımla birlikte başarıya döndür

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.