Bundesliga'da Objektiflere Yansıyan Koronavirüs Önlemleri..!

FUTBOL

Koronavirüs salgınına rağmen Bundesliga'da maçlar, 2 aylık aranın ardından yeniden başladı. Bundesliga 1 ve 2'de koronavirüs nedeniyle ara verilen maçlar öncesi toplar temizlendi, sosyal mesafe kurallarına dikkat edildi. İşte koronavirüs sonrası yeniden başlayan Bundesliga'da objektilere yansıyanlar.

Koronavirüs salgını nedeniyle askıya alınan ve Almanya'da hükümetin kararıyla yeniden başlaması yönünde karar alınan Almanya Bundesliga'da heyecan, bugünkü maçlarla start aldı.

SOSYAL MESAFELİ YEDEK KULÜBESİ

Almanya'da hükümetin ve federasyonun ortak kararı ile birlikte alınan önlemler kapsamında takımların yedek kulübelerinde bulunan futbolcular ve teknik heyet çalışanları, hem sosyal mesafeye dikkat etti, hem de maske taktı.

Almanya Bundesliga'nın 26'ncı haftasında Borussia Dortmund ile Schalke 04'ün Ruhr derbisinde karşı karşıya geldiği müsabakada da oyuncular sosyal mesafeye uygun olarak otururken, maskelerini takmayı da ihmal etmediler.

SAHAYA MASKEYLE ÇIKTILAR

Ligin 26. hafta müsabakasında Borussia Dortmund ile Schalke 04, Signal Iduna Park'ta seyircisiz olarak karşı karşıya gelirken, iki takım futbolcuları ısınma öncesinde sahaya maske ile çıktı.

Borussia Dortmund Kulübü, futbolcularının maske ile yeşil zemin üzerindeki fotoğraflarını paylaşırken, "Yeni Normal" başlığını attı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.