Bu takım benim yıldızım Şampiyonu Yıldızlar Karması..!

FUTBOL

Süleyman Özkoç girişimciliğinde ve Desly Döviz Bürosu sponsorluğunda ‘’Bu takım benim, yıldızı benim’’ sloganlı halı saha turnuvası düzenlendi. Geçtiğimiz gün oynanan karşılaşmalarda 2002, 2003, 2004 çocuklar bir arada futbol oynama şansı buldu. Turnuvaya Yedikonuk, İskele, Güvercinlik gibi bölgelerden katılan takımlarda oldu.





9 takımın katılım gösterdiği ve baştan sonuna kadar heyecanın yüksek olduğu, Bu takım benim yıldızım turnuvası dün sona erdi.

90 çocuğumuzun katılım gösterdiği turnuvada ailelerin böyle güzel bir organizasyona önem vermemesi üzüntü yaşattı.


 Turnuvada Yıldızlar takımı finalde İskele Gençler Birliği’ni yenerek Şampiyon olurken turnuvanın futbolcusu ise 2002 doğumlu İsmail Kaffaoğlu seçildi.


Turnuva sonu kısa bir açıklama yapan Süleyman Özkoç, yaptığımız turnuvadaki tek amaç çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan kurtarıp yeşil sahalara çekmektir sözlerini kullandı.


Sözlerine devam eden Özkoç, buradan Kıbrıs Türk Futbol Federasyonuna da bir sitemde bulunmak isterim. Yaz aylarında bu çocuklarımıza ufak çaplı bir turnuva düzenlemek bu kadar zor mu, bu çocuklar bunu hakketmiyor mu, bizler bu çocukları bizim geleceğimiz. Önümüzdeki yıllarda bu çocukları izleyeceğiz. Ben bu çocukları bir arada futbol oynarken izlerken mutlu oluyorum. Onlar bizim çocuklarımız onlar bizim geleceğimiz sözlerini kullandı.

 

Haber ve Fotolar: Saldıray Güvener

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.