BTM 1'de Play Off ve Out'un Eşleşmeleri ve Maç Programı Belli Oldu..!

FUTBOL

Beyaz Grupta Denizli ile Vadili play off mücadelesine hak kazanan takımlar oldular. Mevlevi BTM 2.Lige düşerken B.Bağcıl ile Demirhan takımları da play-out'a kaldılar.  Kırmızı Grupta ise Kaplıca Karadeniz 61 ile German Gold Akova play off, Türkmenköy ile İncirli play out mücadelesi verecek. Karşılaşmalar Cumartesi ve pazar gün oynanacak.

DIGITURK Kıbrıs BTM 1.Lig'de iki grupta maçlar tamamlanırken A.Kozanköy ve N.Dipkarpaz AKSA Birinci Lig'e şampiyon olarak yükselmeyi başardı.
Beyaz Grupta bugün oynanan maçlar sonunda Denizli ile Vadili play off mücadelesine hak kazanan takımlar oldular. Mevlevi BTM 2.Lige düşerken B.Bağcıl ile Demirhan takımları da play-out'a kaldılar. 
Kırmızı Grupta ise Kaplıca Karadeniz 61 ile German Gold Akova play off, Türkmenköy ile İncirli play out mücadelesi verecek. Mehmetçik ise düşen takım oldu. 

Belirlenen takımlar sonrası eşleşmeler ve maç günleri de belli oldu. 

Play Off maçları tek maç üzerinden ev sahibi takımın sahasında oynanacak ve bu maçlardan galip çıkanlar finale yükselecek. Finalde kazanan takım Kozanköy ve Dipkarpaz'dan sonra 1.lige yükselen takım olacak.Play off eşleşmelerinde Kaplıca Karadeniz 61 ile Vadili eşleşirken Denizli ile Akova eşleşti. Karşılaşmalar Cumartesi gün saat 13.00'de oynanacak. Tek maç üzerinden ev sahibi takımın sahasında oynanacak olan maçlarda kazananlar finale yükselecek.

Play out eşleşmelerinde ise İncirli ile Bostancı Bağcıl ve Demirhan ile Türkmenköy eşleşti. Karşılaşmalar çift maç üzerinden oynanacak ve ilk maçlar Pazar gün saat 13.00 de oynanacak. 2 maç sonunda kaybeden 2 takım Mevlevi ve Mehmetçik'ten sonra ligden düşen takımlar olacak. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.