BOMBA 3..! Lua Lua Merit A.Yeşilova ile ANLAŞTI..!

FUTBOL

Dün ünlü futbolcu Lua Lua’yı adaya getiren Merit Alsancak Yeşilova, yıldız isim ile anlaşma sağladı.

 

Dünyaca ünlü kulüplerde futbol oynayan ve son 4 yıldır da Türkiye’deki başarılı performansı ile yakından tanınan Lua Tresor Lomana, Girne temsilcisi ile anlaştı.

 Dün adaya gelen Zaire’li golcü, Merit Alsancak Yeşilova’nın tesislerini, sahayı, kalacağı yeri ve Girne’yi gezdi. Yıldız oyuncu bugün ise Lefkoşa’yı gezerek akşama Mağusa’da Kıbrıs Koopbank Finalini izleyecek.

Lua Lua’nın ülkemiz hakkında bilgi sahibi olduktan sonra AMBARGOLAR altında kalan dışa açılamayan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne katkı sağlamak ve ülke futbolunu ileriye taşımak amacıyla ülkemizde futbol oynamak istediğini söylerken, golcü ismin ilerleyen günlerde Merit Otel’de basına açık şekilde şölen havasında imza törenine katılacağı ve Merit Alsancak Yeşilova’ya imza atacağı öğrenildi.

Menejeri Tekin Birinci ve Merit Alsancak Yeşilova kulübünün başarılı başkanı Redif Nurel yıldız oyuncu ile anlaşmanın sağlandığını ARENASPORKOLİK’e açıkladılar. Tarafla bugün Futbol Federasyonunda sitemize mutlu bir şekilde de poz verdiler.


HABER : NECMİ USAL

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.