Bolkan “Tek düşüncemiz Şampiyon olmak’’

FUTBOL

Geçtiğimiz sezonu kupa şampiyonu olarak tamamlayan başkent temsilcisi Küçük Kaymaklı'da yeni sezon için şampiyonluktan başka bir hedef düşünülmüyor.








Küçük Kaymaklı teknik direktörü Mehmet Bolkan yaptığı açıklamalarda geçtiğimiz sezonu kupa şampiyonu olarak kapatan bir ekibin bu sezon şampiyonluktan düşük bir hedefi olamayacağını ve zaten Küçük Kaymaklı'nın her zaman şampiyonluğa oynayan bir camia olduğunu söyleyerek yeni sezonda da tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade etti.

Yeni sezon hazırlıklarına Girne'de Grand Pasha otelde kampa girerek devam eden K.Kaymaklı'da teknik direktör Mehmet Bolkan kampın yoğun ve iyi geçtiğini, günde çift idman yaptıklarını ifade etti.


Bolkan, kamp programında çalışmalarını daha çok sahada teknik-taktik ağırlıklı geçirdiklerini sözlerine ekledi. Bolkan, kampta 24 kişi olduklarını ve en son aralarına GAÜ Çetinkaya'dan transfer ettikleri Doğukan'ın da katıldığını belirterek kamptan memnun olduğunu ifade etti.

Hüseyin Adal, Küçük Kaymaklı futbolcuları olarak Çağrı'nın takıma güç katacağına inandıkları için takıma geri dönmesini istediklerini ve bunun gerçekleşmesini dört gözle beklediklerini ifade etti. Adal, yönetimsel problemlerin en kısa zamanda çözülüp Çağrı'nın takıma katılmasını beklediklerini sözlerine ekledi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.