BİRİNCİ LİGDE 17.HAFTANIN ARENA PANORAMASI..!

FUTBOL

K-Pet 1. Lig'de 17. hafta 27-28 Şubat günleri oynanan karşılaşmalarla birlikte sona erdi. Toplamda 19 golün atıldığı hafta adeta deplasman takımlarının haftası oldu, 5 karşılaşmayı deplasman takımı kazanırken, ev sahibi ekipler sadece 2 maçta galip gelebildi. Hiçbir karşılaşma eşitlikle sonuçlanmadı

 




HAFTANIN TAKIMI: YALOVA

Haftanın en önemli karşılaşmasında zirveyi direkt etkileyecek maçta GG gibi güçlü bir rakibi 4-1 gibi farklı ve net bir skorla mağlup ederek şampiyonluğun en büyük favorilerinden biri olduklarını gösterdiler.

 

 

HAFTANIN FUTBOLCUSU: YAĞIŞ GENÇAY (DÜZKAYA)

Düzkaya'nın yıldız golcüsü Yağış oyunun 75. dakikasına 1-1 girilen Lapta karşılaşmasında 76. ve 90. dakikalarda sahneye çıkarak kilidi açıp takımına 3 puanı kazandıran isim odu.

 

HAFTANIN TEKNİK DİREKTÖRÜ: DERVİŞ KOLCU (GÖNYELİ)

10 kişi kaldıkları karşılaşmada, sezonun ilk yarısında 10 gol yiyerek mağlup oldukları Girne Halk Evi'nin 1-2 yenerek adeta destan yazdılar. Derviş Kolcu haftanın teknik direktörü olmayı haketti.

 


HAFTANIN HAKEMİ: GÖÇMENKÖY-GÖRNEÇ (ALİ ÖZER)
Ligin kritik mücadelesini yardımcı hakemleri ile birlikte başarı ile yöneten genç hakem Ali Özer haftanın hakemi olmayı başardı.


HAFTANIN 11’i: 

 

 

HAFTANIN SONUÇLARI:

 

PUAN DURUMU:

 

GELECEK HAFTANIN PROGRAMI:

 

 

HAZIRLAYAN: MUAMMER ŞENBAYRAK

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.