Binatlı'da Kaptan Gemisini Kurtardı..! (2-2)

FUTBOL

Haftaya lider başlayan Binatlı kendi evinde Cihangir’e yenilmekten 90+4.dakikada kaptanı K.Uçaner’in attığı golle kurtuldu. Cihangir müthiş oynayarak çok yaklaştığı galibiyeti son saniyelerde kaybetti

 


HABER VE FOTOLAR; SUZAN ILGAZ
YER: Güzelyurt Zafer Stadı

HAKEMLER: Serkan Durmaz, Mehmet Tarım, Turgay Misk

BİNATLI: Ercan, Devrim, Kemal, Ayhan, Mehmet, Berkem(DK 63 Salih), Sertaç(DK 79 Burç), Ömer(DK 63 Abdullah), Çağdaş, Evor, Batshi.

CİHANGİR: Özgür, Burak, Ertan, Fırat, Mete, Hasan, Taner(DK 80 Özgür), İsmet, Mikail(DK 85 Hüseyin), Umut, Amadou.

GOLLER: DK 8 Evor John,DK 90+4 Kemal Uçaner(Binatlı). DK 57,74 Amadou (Cihangir).

 

8 .DK: Paslaşarak kullanılan serbest vuruş sonrası Çağdaş’ın ortasında Evor John Bello takımını öne geçiren isim oldu.1-0

50 .DK: Sağ kanattan gelişen Cihangir atağında Hasan’ın ortasında Ercan’dan seken topu Mehmet uzaklaştırdı.

54 .DK: Hızlı gelişen Binatlı atağında Batshi’nin ara pasında Bello’nun kaleci ile karşı karşıya pozisyonda vuruşu direğin yanından auta gitti.


 57.DK: Sağ kanattan gelişen Cihangir atağında Mikail’in ortasında Amadou skoru eşitleyen isim oldu.1-1

62 .DK: Gelişen Cihangir kontra atağında Fırat’ın ara pasında Mete’nin kaleci ile karşı karşıya pozisyonda vuruşu az farkla dışarıya gitti.

74 .DK: Sağ kanattan gelişen Cihangir atağında Hasan Yaşınses’in ortasında Amadou güzel bir kafa vuruşu ile takımını öne geçiren isim odu.1-2

81 .DK: Hasan Yaşınses ile başlayan bir başka Cihangir atağında bu oyuncunun ara pasında Özgür’ün vuruşu üst direkten oyun alanına geri döndü.

87 .DK: Yeni bir Cihangir kontra atağında Mete’nin kaleci ile karşı karşıya pozisyonda kötü vuruşu sonrası top üstten auta gitti.

90+4 .DK: Gelişen Binatlı atağında Kemal Uçaner kaleciden sıyrılıp yaptığı vuruş sonrası maçın skorunu tayin etti.2-2

Geriye kalan dakikalar sonucu değiştirmeyince iki takım karşılıklı atılan iki gol sonrası haftayı birer puanla kapatmış oldu.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.