Binatlı ve BÜY Eridi..!

FUTBOL

Batı bölgesi takımlarının 2.devredeki performanslarını mercek altına aldık ve Binatlı, Baf Ülkü Yurdu ve Lefke takımları son 2 haftada puan alamadılar.

Baf Ülkü Yurdu

sezonun ilk yarsında yakaladığı çıkışını ikinci yarıda neredeyse ters çevirdi. İlk yarının son maçı ile birlikte geride kalan 8 maçta sadece 3 beraberlik alabildi. Aldığı kötü sonuçlardan sonra 27 puanla kendini play-out potasında buldu. Bundan sonra oynayacağı maçlarda çok zor geçecek gibi. Kalan 8 maçın sadece 3 tanesini kendi evinde, 5 tanesini de deplasmanda oynayacak. Son oynadığı 2 maçta Esentepe’ye 2-0 ve kendi evinde G.Gücü’ne de 5-3 mağlup olarak puan alamadı.

Binatlı

Sarı yeşilli ekipte büyük bir düşüş içinde. Ligin ikinci yarısında oynadığı 7 maçtan sadece 1 galibiyet ve 1 beraberlikle 4 puan alabildi. Özellikle kendi rakibi rakipleri ile evinde oynadığı maçları kaybederek büyük bir avantajı kaybetti. Bu haftaya kadar topladığı 18 puanla play-out potasında yer alıyor. Kalan 8 maçın 5 tanesini kendi evinde, 3 tanesini de deplasmanda oynayacak. Haftalardır play-out potasında kalan Binatlı son 2 maçında kendi evinde K.Kaymaklı’ya 2-1 ve deplasmanda Merit Alsancak Yeşilova’ya 3-1 mağlup oldu.

Lefke

Menekşe beyazlı ekip diğer 2 takıma göre daha iyi durumda. Topladığı 34 puanla orta sıralarda yer almasına rağmen herhangi bir play-out tehlikesi yaşamamak için daha kazanması gereken puanlar var. Lefke de son 2 maçında puanla tanışamadı. Deplasmanda Çetinkaya’ya 1-0 ve kendi evinde oynaması gereken ancak cezası nedeni ile Güzelyurt’ta oynanan maçta Yenicami’ye 3-0 mağlup oldu. Kalan 8 maçın 4 tanesini kendi evinde, 4 tanesini de deplasmanda oynayacak.

Kalan maçlar:

Baf Ülkü Yurdu: Girne Halk Evi(d), Yenicami(y), Doğan Türk Birliği(d), Lefke(d), Mağusa Türk Gücü(y) Cihangir(d), K.Kaymaklı(y), Merit Aşsancak Yeşilova(d)

Binatlı: Çetinkaya(y), T.Ocağı(d),Lefke(y), Gönyeli(y), G.Birliği(d), Esentepe(y), G.Gücü(d), Girne Halk Evi(y)

Lefke: T.Ocağı(d) Doğan Türk Birliği(y) Binatlı(d) Baf Ülkü Yurdu(y), Gönyeli(d), Mağusa Türk Gücü(y), G.Birliği(d), Cihangir(y)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.