Binatlı başladı, Kaymaklı bitirdi..! (2-2)

FUTBOL

K-Pet Süper ligde alt sıralardan uzaklaşmak isteyen iki takım K.Kaymaklı ile Binatlı arasındaki mücadelede Binatlı 2-0 öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü koruyamadı ve K.Kaymaklı bulduğu gollerle karşılaşma 2-2 eşitlikle son buldu ve taraflar birer puan alarak puanlarını 4’e yükselttiler. 2.yarıda K.Kaymaklı’da Tuğrul’un girdiği pozisyonda ayağı kırıldı ve ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

YER: Şht. Hüseyin Ruso Stadyumu

HAKEMLER: Utku Hamamcıoğlu, Burak Mandıralı, Mehmet Ekşici

KÜÇÜK KAYMAKLI: Raif, Bahadır, Şefket (DK 46 Tuğrul (DK 72 Mehmet Koyuncu)), Keıta, Taner, Hüseyin, Osman, Yağış, Rıfat, Celal (DK 88 Erdoğan), Sercan.

BİNATLI: Salih, Burak (DK 83 Barkın), Zihni, Yunus, Offor, Kehınde (DK 90 Mehmet Ali), Israel, Hüseyin, Aladdin (DK 62 Sertaç), Mustafa, Abdullah.

GOLLER: 43.Dk Osman, 57.Dk Yağış (K.Kaymaklı) 6.Dk Keıta (KK),38.Dk Zihni (Binatlı)

KIRMIZI KART: DK 86 Sercan (Küçük Kaymaklı). DK 90+8 Hüseyin Taşçı (Binatlı)

K-PET Süper Lig’de Küçük Kaymaklı ile Binatlı, 2-2 berabere kalarak, ikişer puan daha kaybederlerken, ligin alt sıralarında kalmaya devam ettiler.

1.DK: Çabuk gelişen Küçük Kaymaklı atağında Celal’ın pası ile ceza alanı içerisinde topla buluşan Sercan’ın yaptığı sert vuruşu kaleci Salih önlemeyi başardı.

6.DK: Binatlı takımının kullandığı köşe vuruşunda Küçük Kaymaklı takımında Ousmane Keıta’nın ters kafa vuruşu filelere gidince Binatlı takımı öne geçti.0-1

34.DK: Binatlı takımının kalabalık adamla geliştirdiği atakta ceza alanı dışından Aladdin’in sert ve düzgün vuruşunu kaleci Raif önlemeyi başardı.

38.DK: Binatlı takımının kazandığı bir başka köşe vuruşunda yapılan ortayı iyi takip eden Zihni kafa vuruşu ile farkı ikiye çıkardı.0-2

43.DK: Küçük Kaymaklı takımının geliştirdiği atakta Binatlı savunmasının uzaklaştıramadığı topu Osman sert ve düzgün vuruşla filelere gönderdi.1-2

54.DK: Binatlı takımının çabuk geliştirdiği atakta savunma arkasına atılan topa hareketlenen Offor’un vuruşu direğin üzerinden dışarı gitti.

57.DK: Binatlı savunma oyuncuları ve kaleci Salih’in hatasını iyi değerlendiren Yağış topu filelere göndererek skoru eşitledi.2-2

67.DK: Çabuk gelişen Binatlı atağında Israel’in vuruşu üst direkten oyun alanına geri döndü.

84.DK: Küçük Kaymaklı’nın kalabalık adamla geliştirdiği atakta Osman’ın ceza alanı dışından yaptığı sert vuruşta top direğin üzerinden az farkla auta gitti.

90+2.DK: Binatlı takımının geliştirdiği kontra atağında Israel’in vuruşunu Raif kornere çeldi.

90+3.DK: Binatlı takımının kullandığı köşe vuruşunda Zihni’nin kafa vuruşunu kaleci Raif kornere çeldi.

Karşılaşmada başka gol olmayınca mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlandı. 

FOTOLAR : CEMİL GARİP 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.