Beyazbayram; "Maçları Oynayabilme Noktasına Geldik"

FUTBOL

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Esentepe kulüp başkanı İbrahim Beyazbayram liglerin bir an önce oynanarak tamamlanması ve gelecek sezonun planlanmasının yapılması gerektiğini söyledi.

Beyazbayram, katıldığı programda yaptığı açıklamada birçok kişinin görüşlerinin süreç içinde değiştiğine dikkat çekerek “ben ilk vakalar çıktığında direk dedim ki ligler tescil edilsin oynanmasın. Ancak gelinen aşamada 19 gündür vakanın olmaması nedeniyle maçları oynayabilme noktasına geldik” dedi.

Beyazbayram, ülkede vakanın olmadığına dikkat çekerek bazı kesimlerin iki kez testten geçirildiğini ancak vakanın çıkmadığını belirterek “biz 4-5 Mayıs’ta mesafeli antrenmanlara başlayabilirdik. Bu süreçte kulüp başkanları olarak sağlık ve bilim kurulundaki kişilere derdimizi anlatamadık. Türkiyede ve Avrupada insanlar ölüyor ancak takımlar sahaya iniyor” dedi.

İbrahim Beyazbayram, geri kalan 8 haftalık liglerin oynanarak adaletli bir şekilde tamamlanması gerektiğini vurgulayarak “8 haftalık süreci tamamladıktan sonra gelecek sezonun kararını vermemiz lazım. Ekonomik olarak yeniden yapılanmamız lazım. Gelecek sezon bu şartlar altında daha zor olacak” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.