Besim: ‘’Oyuncunun tercihi..!’’

FUTBOL

Bostancı Bağcıl’da başkan Hasan Besim, Justice transferiyle ilgili spor servisimize açıklamalarda bulundu.

 




Opsiyonu Türk Ocağı’nda bulunan Justice’in Küçük Kaymaklı’ya transfer olması sonrası Türk Ocağı cephesinden yoğun tepkiler sürerken Bostancı Bağcıl başkanı Hasan Besim spor servisimize kendi cephesinden açıklamalarda bulundu.

Besim:

‘’Oyuncu bana şampiyonluk primini almadığını ve memleketine gitmek istemesine karşın cebine hiç para verilmediğini söyledi. Tercihini Küçük Kaymaklı veya GAÜ Çetinkaya’dan birinden yana kullanmak istediğini ve bu ekiplerle görüşeceğini bildirdi. Bende doğal olarak görüşmesine izin verdim. Opsiyon olsa dahi oyuncu taktir hakkını mevzu bahis takımdan yana kullanmak istemediği sürece opsiyon geçerlilik kazanmaz."

Besim açıklamalarına devam ederken ''Bunların ardından Justice’in istediği takımla görüşmesine izin verdim ve netice itibariyle Küçük Kaymaklı ile anlaşmaya vardı. Bu gelişmeleri isterseniz Justice’e de sorabilirsiniz. Justice genç ve paraya ihtiyacı olan bir çocuk ve bu konuda kendisi için doğru olacağına inandığı tercihi yaptı ve ailesinin yanına da yeni takımından aldığı harçlık ile gitti.'' diyerek sözlerini noktaladı.


Diğer yandan Türk Ocağı kulübünün olayı yargıya taşıması bekleniyor.

 

HABER: MUAMMER ŞENBAYRAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.