Berkalp; ‘’Hem Mutlu Hem Moralliyiz’’..!

FUTBOL

Zorluk derecesi yüksek Hamitköy karşılaşmasını galibiyetle geçtikleri için hem mutlu hem de moralli olduklarını ifade eden Lefke teknik direktörü Cenk Berkalp, Pazar günü deplasmanda oynayacakları Göçmenköy maçının hazırlıklarına bugün başlayacaklarını ifade etti.

Takıma dünkü maç sonrasında bugünü tam gün olarak izin verdiklerini ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, Göçmenköy’ün zor bir rakip olması yanında disiplinli bir takım olduğunu belirtti.

İyi mücadele etmeliyiz

Çok ağır bir zeminde Hamitköy karşısında galip geldiklerini ifade eden Lefke teknik direktörü Cenk Berkalp, bu maçı geride bıraktıklarını ve önlerinde Pazar günü deplasmanda oynayacakları Göçmneköy maçını düşündüklerini söyledi. Göçmenköy’ü, Baf Ülkü Yurdu karşısında izlediğini disiplinli ve zor bir rakip olduğunu söyleyen Berkalp, Lefke olarak iyi bir sürecin içinde olduklarını ve bu sürece iyi sonuçlarla devam etmek istediklerini belirtti. Dünü takıma izin verdiklerini ve Göçmenköy karşılaşmasının hazırlıklarına bugün başlayacaklarını belirten Cenk Berkalp, Herman’ın Hamitköy maçında sorumsuz davrandığını ve aralarında olmayacağını belirtirken, Herman dışında Göçmenköy deplasmanında Yakup’un aralarında olmayacağını sözlerine ekledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.