Beraberliğe razı oldular..! (2-2)

FUTBOL

K-Pet Birinci Lig Kırmızı Grup 8. Haftasında Mesarya konuk ettiği Mehmetçik ile karşılıklı kaydettikleri 2’şer golün ardından mücadeleden 2-2 beraberlikle ayrılarak hanelerine 1’er puan yazdırdılar.






YER: Türkmenköy Mehmetali Toker Stadı

Hakemler: Serkan Durmaz, Ahmet Karaoğluları, Sabriye Atikoğlu

Mesarya: Hüseyin, Asilkan, Güngör, Raşit (Dk 67 Emre), Ramadan, Şevki, Ali İmam, Panagıotou, Süleyman, Aykut (Dk 78 Volkan), Vakhos
Mehmetçik: Fikri, Mehmet, Gökhan, Hakan, Halil, Mustafa İnanç (Dk 90 Burak), Ramazan (Dk 73 Serhan), Mustafa Alp, Salih, Çağlar (Dk 46 Anıl), Mustafa Çelik

Goller: Dk 10 Süleyman, Dk 86 Ali İmam (Mesarya), Dk 12 Halil, Dk 75 Serhan (Mehmetçik)

K-Pet Birinci Lig Kırmızı Grup 8. Haftasında Mesarya, Türkmenköy Mehmetali Toker Stadında konuk ettiği Mehmetçik ile karşılıklı kaydettikleri 2’şer golün ardından mücadeleden 2-2 beraberlikle ayrılarak hanelerine 1’er puan yazdırdılar. Ev sahibinin golleri Süleyman ve Ali İmam’dan gelirken bu gollere karşılık konuk Mehmetçik’in golleri Halil ve Serhan’dan geldi.

Mesarya aldığı bu beraberlikten sonra puanını 11 yaparken Mehmetçik ise 11 puanda 12 puana yükseldi. Mesarya 9. Hafta mücadelesinde deplasmanda Maraş’a konuk olurken Mehmetçik ise kendi sahasında Merit Alsancak Yeşilova’yı konuk edecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.